Compania LIAMED aniversează un an de când a adăugat oftalmologia în portofoliul de specialități existente, iar pe parcursul anului 2023 a continuat să dezvolte această ramură și să adere la manifestările medicale de specialitate.

Un astfel de eveniment, la care suntem prezenți în premieră, este Congresul Național cu Participare Internațională al Societății Române de Oftalmologie, care se desfășoară în perioada 4-7 octombrie, la Casino Sinaia.

Începând cu anul 1990, Societatea Română de Oftalmologie s-a reunit anual, având invitați de marcă ce au devenit ulterior membrii de onoare ai societății, organizând astfel simpozioane științifice împreună cu partenerii expozanți.

Anul acesta, congresul societății se află la cea de-a 21-a ediție, iar evenimentul va include sesiuni live și cursuri interactive.

Participarea la această manifestare reprezintă pentru LIAMED o bună oportunitate  de promovare a dispozitivelor medicale destinate oftalmologiei, o parte din portofoliu fiind prezentat la standul expozițional:

 Echipa LIAMED vă așteaptă cu entuziasm la congres!