În perioada 4-5 iulie 2024, Hotelul MyContinental din Sibiu găzduiește un eveniment deosebit de important pentru comunitatea medicală: ediția din 2024 a Școlii de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Organizată de Societatea de Neuropatie Diabetică și Asociația Română de Podiatrie, această manifestare științifică reunește lideri de opinie și profesioniști de renume din țară și din străinătate, oferind un program de înaltă calitate și noutăți esențiale în domeniu.

O componentă nouă a acestei ediții este participarea echipei Apollo AI Technologies, reprezentată de dr. rezident Roxana Plămădială. Cu entuziasm și pasiune, dr. Plămădială va prezenta ultimele funcționalități ale Diabeta, un instrument dezvoltat pentru gestionarea și monitorizarea diabetului.  Diabeta promite să aducă îmbunătățiri semnificative în practica clinică, oferind profesioniștilor din domeniul sănătății resurse valoroase pentru îngrijirea pacienților cu diabet.

“Suntem extrem de entuziasmați să participăm la această prestigioasă Școală de Vară și să prezentăm Diabeta colegilor noștri din domeniul medical,” a declarat dr. Roxana Plămădială. “Acest eveniment este o oportunitate excelentă de a împărtăși cunoștințe și de a învăța din experiențele altora, contribuind astfel la îmbunătățirea îngrijirii pacienților.”

Participanții la Școala de Vară vor avea ocazia să testeze Diabeta și să interacționeze direct cu dr. Plămădială pentru a afla mai multe despre beneficiile și aplicațiile practice ale acestui instrument inovator. Cei interesați sunt invitați să se prezinte la standul Apollo AI Technologies pentru demonstrații live și sesiuni de Q&A.

Evenimentul, organizat de Societatea de Neuropatie Diabetică și Asociația Română de Podiatrie, își propune să aducă împreună cercetători și profesioniști din diverse domenii ale sănătății – medici, asistenți medicali, fiziokinetoterapeuți, farmaciști, psihologi și podiatri – oferindu-le o platformă de învățare și schimb de experiențe. Tradiția acestui eveniment constă în oferirea unei informații valoroase, cu potențial educativ ridicat, care să sprijine dezvoltarea profesională și îmbunătățirea practicilor clinice.

Echipa Societății de Neuropatie Diabetică – Neurodiab și Apollo AI Technologies vă așteaptă cu drag la această ediție a Școlii de Vară, promițând o experiență educațională de neuitat.