Centrul de Boli Cardiovasculare NORD, parte a Spitalului NORD Pipera, reprezintă un hub medical de excelență, dedicat diagnosticării și tratamentului afecțiunilor cardiovasculare. Centrul se remarcă prin angajamentul față de oferirea unei îngrijiri complete și avansate în domeniul bolilor de inimă.

Echipa ce activează în cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare NORD integrează cele mai recente descoperiri științifice și cele mai bune practici în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. „Expertiza profesională a echipei noastre ne permite să abordăm afecțiuni complexe și de nișă, precum cardiomiopatia hipertrofică obstructivă,” explică Dr. Oana Raluca Ioniță, Medic specialist Cardiologie, în cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare NORD.

În cadrul Centrului se investește în formarea continuă a echipei, pentru a rămâne în pas cu cele mai recente avansuri în medicină. „Oferim soluții personalizate și eficiente, susținute de pregătirea continuă a echipei noastre” adaugă Dr. Ioniță.

Dr. Oana Raluca Ioniță este medic specialist cardiologie în cadrul  Centrului de Boli Cardiovasculare NORD, care funcționează sub umbrela noului Spital NORD din Pipera. Acest centru funcționează ca un sistem integrat de investigare, diagnosticare și terapii medicale intervenționale și chirurgicale a bolilor cardiovasculare.

Începând cu decembrie 2023, noul spital construit de Grupul NORD (anterior cunoscut sub numele de Provita) a fost deschis în zona Pipera din București. Grupul Nord mai deține un spital tot în Capitală, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava, prima extindere a brandului medical în afara Capitalei.