Am deschis înscrierile la primul webinar Ora Pacientului Rodiabet din acest an! Va fi o ediție dedicată tehnologiei, la care vom învăța de la medicul diabetolog dr. Anamaria Meaucă –  Consultmed Iași și consultantul Rufio HorvathMedtronic, care sunt beneficiile utilizării pompelor de insulină, ce tipuri de pompe există și care sunt diferențele dintre ele. Cea de-a doua temă este dedicată seturilor de infuzie, componentelor sale și discuției utilizării și înlocuirii lor. Webinarul este dedicat persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 și familiilor acestora, va fi organizat online, pe platforma Zoom, iar înscrierile sunt deschise AICI: Poți controla diabetul: Beneficiile terapiei cu pompa de insulina. Schimbarea setului de infuzie – Rodiabet.

Din momentul apariției primei pompe de insulină, în urmă cu 40 ani, tehnologia a parcurs un drum lung în managementul diabetului. Pompele de insulină au continuat să evolueze, au devenit tot mai performante și inteligente și sunt astăzi instrumente esențiale în gestionarea diabetului zaharat. Cu ajutorul lor veți avea un control mai bun al glicemiei, flexibilitate crescută în gestionarea tratamentului și o viață mai activă.

Webinarul este organizat de Rodiabet și Medtronic, cu susținerea asociațiilor Type 1 Dreamers, Asociația Diabeticilor din Reșița – Caraș Severin și a ACES – Asociație pentru consiliere și educație în sănătate.

Webinarul este organizat pe platforma Zoom, joi 18 ianuarie 2024, începând cu ora 17.00, iar pentru a primi linkul de conectare este suficient să completați formularul de participare disponibil aici: Poți controla diabetul: Beneficiile terapiei cu pompa de insulina. Schimbarea setului de infuzie – Rodiabet.