Conf. dr. Anca Pantea Stoian si dr. Anca Hâncu discută despre alimentația corectă și sănătoasă la pacienții cu diabet zaharat în cadrul webinarului Ora Pacientului Rodiabet din 23 noiembrie, începând cu ora 17.30. Webinarul este organizat pe platforma Zoom și transmis live pe pagina de Facebook Rodiabet, iar înscrierile sunt deschise aici: https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-27/.

De foarte multe ori cum ne organizăm meniul zilnic sau ce și cât putem include în farfurie la fiecare masă ne dă bătăi de cap, mai ales dacă avem diabet zaharat. Vă așteptăm la Ora Pacientului Rodiabet pentru a afla despre:

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului RoDiabet și live pe pagina de Facebook RoDiabet, AICI:  https://www.facebook.com/events/1222766961604190/.

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieBoehringer Ingelheim, Dahna, FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, LiamedMedtronic, Novo Nordisk și Worwag Pharma.