Mai sunt mai puțin de 40 de zile până la deschiderea celei de-a 10-a ediții a Conferinței Naționale Caspa.ro, la care discutăm despre ”SIGURANȚA PACIENȚILOR în sistemul de sănătate din România”. Dacă încă nu ți-ai rezervat locul, e momentul să completezi formularul de participare de aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-10/. Întâlnirea asociațiilor de pacienți din România are  loc în perioada 16-17 noiembrie 2023, în București la Hotel Caro.

Sub umbrela generoasă  pe care o asigură tema privind Siguranța Pacientului se va discuta despre:

  1. Standarde europene și internaționale pentru siguranța pacienților.
  2. Registre de pacienți. Status & Viitor & Finanțare & Studii de caz.
  3. Siguranța pacientului prin siguranța medicamentului.
  4. Studii clinice și siguranța pacientului.

Ca de obicei, participarea asociațiilor de pacienți este GRATUITĂ, iar formularul de înscriere este disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-10/.

Pentru ca întâlnirea din această toamnă să fie cât mai utilă reprezentanților asociațiilor de pacienți și să aducem pe agendă invitați relevanți și teme de actualitate vă invităm să vă implicați în conturarea agendei și să ne transmiteți propunerile dumneavoastră folosind Formularul de Feedback de AICIhttps://www.caspa.ro/propuneri-tematica-si-speakeri-conferinta-caspa-ro-editia-10-din-16-17-noiembrie-2023/

Conferința Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro este una din activitățile tradiționale ale comunității Caspa.ro. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA a reușit reunirea membrilor săi în activități diverse, iar din anul 2017 beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro. Rămâneți conectați la activitățile comunității abonându-vă la newsletterul săptămânal aici: https://www.caspa.ro/newsletter/ sau urmărindu-ne pagina de Facebook sau Linkedin.