Al doilea Congres European de Diabet și Endocrinologie este un forum unic adresat medicilor diabetologi și endocrinologi cu experiență, pentru a face schimb de idei și a dezvolta rețele de colaborare atât în ​​mediul academic, cât și în industrie. În plus, oferă ocazii medicilor și tinerilor cercetători de a se întâlni, de a discuta idei cu oameni de știință eminenți, de top, într-o atmosferă informală și prietenoasă.

Congresul EDE 2021 va aborda multe aspecte ale diabetului și cercetării endocrinologice, inclusiv tulburări metabolice, gestionarea greutății, riscuri cardiace și tratamente de avansare, cu accent pe noile tehnologii emergente și cu scopul de a genera idei interdisciplinare și de a încuraja colaborarea potențială a cercetătorilor în carieră timpurie.

Acest eveniment de 2 zile este conceput pentru a reuni medici, chirurgi, podologi, oameni de știință, savanți și alți angajați care au un interes comun în tratamentul diabetului și endocrinologiei. Se anticipează că această conferință va îmbunătăți înțelegerea acestei boli, care reprezintă una dintre principalele cauze ale tratamentului în rândul populației diabetice.

 

Detalii despre eveniment pe: Diabetic.plenareno.com.