Prima  întâlnire a Comunității DespreObezitate.ro  abordează la Ora Pacientului din 12 noiembrie un subiect aparent facil, dar care de fapt are numeroase fațete: GREUTATEA SĂNĂTOASĂ!

Ne va ghida în înțelegerea corectă a greutății invitatul special al ediției, dr. Anca Hâncu, unul dintre pionierii lifestyle medicine în România și medicul care a desfășurat multiple proiecte de stil de viață sănătos în ultimii 10 ani.

Înscrierile la Ora Pacientului sunt gratuite și se realizează prin simpla completare a Formularului de participare, disponibil pe platforma DespreObezitate.ro, AICI.

Vom discuta despre:

  • Cum stabilim dacă greutatea noastră se încadrează în limite normale și ce aduc depășirile.
  • Ce facem dacă avem greutate peste limitele normale și ce implică evaluarea medicală.
  • Care sunt barierele în reducerea greutății și De ce este așa de greu să slăbim și să menținem greutatea scăzută.

 

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata Orei Pacientului accesibila AICI.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma DespreObezitate.ro, completând Formularul de participare de AICI.

DespreObezitate.ro este portalul online dedicat comunității celor interesaţi de obezitate, dezvoltat de Oameni și Companii.

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în domeniile conexe obezităţii. Comunitatea numără, până în prezent, peste 280 de membri și este în continuă creștere.

Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.despreobezitate.ro.

Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul obezităţii, cât și pentru promovarea inovațiilor, companiilor și oamenilor din acest vast domeniu al medicinei. Susțin această comunitatea partenerii: NovoNordisk, Alliance Healthcare, Regina Maria, Alphega, Bioptron.

 

Comunitatea DespreObezitate.ro este o comunitate Oameni și Companii.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici