Cel de-al 5-lea webinar din cadrul Programului „CRED în Medicină” cu titlul „Comunicarea eficientă și procedurizarea adecvată, măsuri complementare pentru prevenirea riscurilor de malpraxis”, va avea loc joi, 18 aprilie, de la ora 15.00, pe ZOOM.

Această ediție este dedicată medicilor, pe care îi invităm la o discuție despre tehnici și strategii pentru o comunicare eficientă și empatică între medic și pacient, precum și importanța procedurizării corecte în asigurarea siguranței și calității îngrijirii medicale. De asemenea, vor fi analizate modurile în care aceste măsuri pot contribui la prevenirea riscurilor de malpraxis și la îmbunătățirea experienței pacientului.

Invitații acestei ediții sunt:

  • Ada PALEA, Director General, NORD-Grupul Medical Provita;
  • Gabriel ALBU, Managing Partner, Cabinetul de avocatură Albu Morar;
  • Daniel-Marius MORAR, Partener senior, Cabinetul de avocatură Albu Morar;
  • Moderatoare: Ines Nerina, Blogger, Antreprenor, Președintele Asociației Type 1 Dreamer.

Detalii despre eveniment puteți accesa în invitația electronică, diponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/webinar-nord-comunicarea-eficienta-si-procedurizarea-adecvata/

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/webinar-nord-comunicarea-eficienta-si-procedurizarea-adecvata/#inregistrare

___

Webinarul este parte a Programului CRED în Medicinăsusținut de NORD – Grupul Medical Provita.

Programul „CRED în Medicină” susține și promovează standarde înalte de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate în practica medicală. Pentru mai multe informații, vizitați www.credinmedicina.ro  .