Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) organizează cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat şi al Complicaţiilor Sale (InterDiab), ce se va desfăşura în perioada 14-16 martie 2024, la Hotel Crowne Plaza, Bucureşti.

Cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei INTERDIAB va aduce împreună invitaţi prestigioşi din România și din străinătate, care vor dezbate temele actuale din diabet, nutriție, cardiologie, endocrinologie, nefrologie.

Dintre temele abordate la această ediţie regăsim:

  • Tulburările de comportament alimentar: la graniţa dintre nutriţie şi sănătatea mintală
  • Actualităţi în managementul obezităţii
  • Factorii de risc cardiovascular şi menopauza
  • Ischemia silențioasă în diabetul de tip 2: diagnostic și tratament
  • Dislipidemia la pacienţii diabetici
  • Agoniştii de receptor GLP1 şi cancerul tiroidian
  • Microbiota intestinală în boala steatotică hepatică asociată disfuncţiei metabolice

Taxe de participare:

  • Medici specialişti şi primari de toate specialităţile-300 RON
    Medici rezidenţi, studenţi şi pensionari ­– GRATUIT

Plata se face prin virament bancar sau depunere în numerar în contul IBAN: RO73 INGB 0000 9999 0417 8066 (ASOCIATIA PENTRU STUDII RENO-METABOLICE SI NUTRITIONALE), C.U.I. 32823544, banca ING BANK, cu menţiunea „Taxă INTERDIAB 2024 (şi nume medic)”.

“Anul acesta marchează o ediție aniversară, cea de-a 10-a ediție a acestei Conferințe, și sperăm să ne reîntâlnim în număr mare la București, unde vom avea ocazia să dezbatem împreună temele actuale din diabet, nutriție, cardiologie, endocrinologie, nefrologie. cu experți recunoscuți la nivel național, lectori de renume internațional și specialiști în domeniu. În numele Comitetului de Organizare, aș dori să inițiez invitația de a participa la această Conferință și vă doresc să vă bucurați de sesiunile unui program științific foarte interesant și să beneficiați de oportunitatea de a vă dezvolta profesional și personal, împărtășind cunoștințe cu experți în domeniu”.

Prof. Cristian Serafinceanu, Președinte al Comitetului de Organizare INTERDIAB 2024, Președinte, Asociația pentru Studii Renale, Metabolice și Nutriționale