WEBINAR

SPORTUL ȘI DIABETUL

30 iunie 2021, ora 11.00

Cum pot avea persoanele cu diabet o viață activă, chiar dacă suferă de această boală? La 100 de ani de la descoperirea insulinei, o inovație care a dat startul unui secol de noi și noi soluții în îngrijirea diabetului, vă invităm la o discuție deschisă despre diabetul ca stil de viață dar și despre persoanele cu diabet care sunt o inspirație zi de zi pentru ceilalți pacienți.

Vom afla povestea cicliștilor de la Team Novo Nordisk: All-Diabetes Pro Cycling Team, prima echipă de persoane cu diabet care face performață la nivel mondial în ciclism și care va veni în România la începutul lui iulie, pentru Turul Ciclist al Sibiului.

Vom afla cât de importantă este nutriția, dar și cum au schimbat tratamentele de ultimă generație calitatea vieții pacienților.

Vom sta de vorbă cu pacienți români și vom vedea cât de importantă este viața activă pentru ei și cum încearcă să inspire schimbarea de zi cu zi din viața pacienților.

Vom avea ocazia să discutăm cu Dr. Delia REUREAN PINTILEI, Medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice – Iași

TEMA: Diabetul ca un stil de viață. 100 de ani de inovații care au schimbat fața diabetului și calitatea vieții pacientului.

Nutriția pentru un stil de viață activ la persoanele cu diabet. 

Povești care inspiră și schimbă vieți

Evenimentul este susținut de

Evenimentul se va desfășura în platforma zoom.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE