Izolarea la domiciliu ne-a facut să fim mai atenţi la lucrurile din jurul nostru, la utilitatea lor şi la tipul de relaţie pe care îl putem dezvolta cu fiecare în parte. Avem casele pline de obiecte, însă oare câte dintre ele servesc cu adevărat nevoilor noastre? Şi câte dintre ele au potenţial de a ne fi alături pe termen lung? De unele suntem ataşaţi sentimental, altele ne amintesc de intenţii demult uitate, iar cele câteva utilizate frecvent, ne fac să ne dăm seama cât de important este să alegem corect din start pentru a evita risipa de bani şi energie.

Pentru că timpul ne este aliat în această perioadă, nu mai avem nicio scuză pentru a trece cu vederea sau a face compromisuri. De niciun fel! Mai ales atunci când este vorba despre avuţia supremă: sănătatea noastră. Poate oare un purificator de apă să ne schimbe stilul de viaţă şi să ne susţină mai ales la greu? Enunţul “spune-mi ce apă bei, ca să îţi spun cât de sănătos eşti” nu a fost nicicând mai valabil. Îţi spunem imediat şi de ce.

Şi apa are secretele ei

Potrivit lui Neil Shubin (profesor de Ştiinţe ale Naturii la Universitatea din Chicago şi membru al Academiei Naţionale de Ştiinţe), autorul volumului “The Universe Within”, devenit în doar câteva luni de la lansare bestseller mondial, corpul uman este alcătuit la naştere din 75% apă, procent care se diminuează progresiv pe măsură ce înaintăm în vârstă, ajungând astfel ca la maturitate acesta să varieze între 55% şi 60%. Însă nu acesta este enunţul cel mai interesant din cartea cu pricina. Neil Shubin, asemenea multor alţi cercetători şi pedagogi, a subliniat în repetate rânduri importanţa calităţii apei pe care o consumăm în menţinerea stării de sănătate şi vitalitate a organismului. Desigur, este utopic să credem că ne putem procura o apă pură de izvor din magazine, însă putem alege ce fel de apă vrem să bem pentru a avea un trai de calitate. Apa nu ne potoleşte doar setea, ci are un efect pozitiv şi stimulator în procesul de vindecare a organismului. Cu singura condiţie ca aceasta să îşi păstreze nealterate proprietăţile antioxidante.

Prin filtrare cu ajutorul unui sistem performant, apa de la robinet nu devine doar mai pură din punct de vedere biochimic şi sigură pentru consum, ci şi “tămăduitoare” pentru organism. De ce fierberea nu este o alternativă dezirabilă? Prin fierbere nu se distrug impurităţile, ci doar o parte din bacterii. Purificatorul de apă AqueenaPro este echipat nu cu unul, ci cu 5 filtre de purificare, care prin osmoză inversă asigură eliminarea în cel mai înalt grad a agenţilor nocivi din apa potabilă, în urma procesului rezultând o apă de calitate şi cu adevărat binefăcătoare pentru întreaga familie. Mai mult decât atât, AqueenaPro are la bază o inovaţie atestată prin certificări internaţionale şi validată atât prin numeroase teste de laborator realizate de către instituţii de prestigiu, cât şi printr-un control strict al calităţii.

 

Cum îţi poate îmbunătăţi imunitatea consumul de apă de calitate şi repausul alimentar

Corpul nostru munceşte din greu ca să ne ţină în viaţă. Oare nu ar trebui ca din când în când să îi dăm un repaus? Pe acest principiu funcţioneaza şi postul alimentar, cu scopul de a-i acorda organismului un respiro necesar. Pauza de mâncat – postul – este o pauză de muncă. Iar pentru a maximiza efectul pozitiv al postului asupra sănătăţii, trebuie să bem multă apă de bună calitate. Acest lucru nu înseamnă să refuzăm complet alimentaţia, ci doar să incercam ca în anumite zile din săptămână să înlocuim măcar o masă cu fructe proaspete sau cu sucuri naturale care conţin enzime, şi cu apă care accelerează eliminarea toxinelor din organism.

Apa bună, de calitate, facilitează curăţarea lichidelor corporale şi a celulelor, în timp ce enzimele energizeaza metabolismul întregului organism. Această mică pauză digestivă prezintă marele avantaj de a spori puterea vitală şi imunitatea. În cele câteva ore de repaus, reziduurile acumulate în intestine sunt procesate în mod natural, iar sângele şi lichidul limfatic sunt curăţate. Nu întâmplător, postul Shinya, denumit după inventatorul său, un medic japonez care a dus chirurgia colonoscopică la un nivel de performanţă excepţional, este recomandat ca metodă de fortifiere a organismului şi sporire a gradului de imunitate în clinici de recuperare din toată lumea.

O sursă de apă curată, mereu la îndemână, te ajută să te simţi în siguranţă

În această perioadă în care orice deplasare în afara locuinţei prezintă un grad ridicat de risc, o sursă de apă curată avută la îndemână, ne ajută nu doar să evităm drumurile la supermarket, ci să ne simţim şi în siguranţă. AqueenaPro, prin capacitatea generoasă a rezervorului – 6 litri, şi prin intervalul redus de purificarea a apei, asigură în permanenţă necesarul de apă pentru întreaga familie, indiferent că este vorba despre consumul ca atare, despre gătit, despre spălat fructe şi legume, despre preparat cafeaua/ceaiul sau despre spălat pe faţă.

Mai mult decât atât, economiile raportate la bugetul familiei sunt semnificative mai ales pe termen lung, aparatul dovedindu-şi rentabilitatea din toate punctele de vedere: cheltuieli complet eliminate cu apa îmbuteliată, utilizare zilnică, nu ocazională, mai puţină risipă (consumăm exact cât avem nevoie şi când avem nevoie) şi zero bătăi de cap cu depozitarea.

Pentru orice informaţii suplimentare, detalii sau idei, intra pe zepter.ro sau scrie pe e-mail la info@zepter.ro.