Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi în perioada următoare, în funcție de domeniul tău de interes. EventsOnline îți prezintă evenimentele pe teme de diabet publicate în platformă, care se vor desfășura fizic sau online, în lunile februarie – martie.

Ora Pacientului Rodiabet joi, 9 februarie 2023, de la ora 18.00  comunitatea Rodiabet discută despre sistemele de monitorizare continuă a glicemiei și sistemele de pompă de insulină fără calibrare la prima întâlnire din acest an.

Atelierele de neuropatie diabetică și picior diabetic au ca obiectiv prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea și managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic. Se vor desfășura în format fizic, în luna februarie, la Brașov, București, Craiova, Sibiu și Ploiești.

Obezitatea și sindromul metabolic la intersecția dintre specialități este un eveniment online ce aduce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților.

Congresul Bolile Cronice Netransmisibile, un eveniment de tradiție al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ajunge în 2023 la cea de-a XII-a ediție. Se va desfășura între 24 și 25 februarie la București.

INTERDIAB va aborda subiecte ca: modificări în farmacoterapia reducerii în greutate, obezitatea – între patologie și stil de viață etc și va fi organizat în perioada 9- 11 martie, la București.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.