Ora Pacientului RoDiabet, ediția 13

Ora Pacientului RoDiabet din 17 iunie 2021 este dedicată unui subiect destul de rar atins în discuțiile cu medicul diabetolog și chiar în discuțiile cu familia persoanelor cu diabet: HIPOGLICEMIA.

Hipoglicemia este una dintre cele mai supărătoare consecințe ale diabetului și afectează viețile a mii de români în fiecare zi. Rămâne însă unul dintre cele mai puțin discutate și conștientizate aspecte ale diabetului.

În cadrul întâlnirii de joi, 17 iunie 2021, de la ora 18.00 vom discuta despre:

  • Simptomele hipoglicemiei și cum identifici semnele din timp
  • Cum tratezi hipoglicemia și previi episoadele de hipoglicemie severă
  • Cum poți să reduci riscul de complicații pe termen lung.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Întâlnirea va fi moderată de Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul Comitetului Științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România. Invitatul special al acestei ediții  este  dr. Daniel Cosma, medic diabetolog, nutriție și boli metabolice. 

Dacă subiectele propuse v-au stârnit interesul și aveți întrebări pe care ați dori să le transmiteți invitaților noștri, puteți face acest lucru utilizând formularul de AICI.

Toate detaliile întâlnirii sunt disponibile pe pagina întâlnirii care poate fi accesată urmând acest LINK.

The event is finished.