Prof. Dr. Carmen Fierbințeanu Braticevici (UMF “Carol Davila” București), medic specialist gastroenterolog, a declarat la interviurile realizate de echipa RoDiabet la evenimentul INTERDIAB 2020: “Pentru noi, ca gastroenterologi, diabetul este o problemă importantă, pentru că interesează întreg tubul digestiv, ficatul în special. La ora actulală nu se mai poate vorbi de a fi gastroenterolog fără să cunoști problemele legate de nutriție și diabet zaharat.”

 

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.