Prof. Dimitri Mikhailidi, specialist cardiologie, UCL Medical School din Londra, Marea Britanie: “Este esențial să prevenim accidentele cardiovasculare și ca să putem face asta  asta trebuie să tratăm excesul de lipide”.

Dr. Niki Katsiki, specialist medicină internă, Universitatea Aristotel din Salonic, Grecia: “Este important să avem grăsimi în organism, dar nu în exaces. Trebuie să ne protejăm pacienții de complicațiile cardiovasculare. Prevenția este esențială”.

Material realizal la INTERDIAB 2020 de echipa RoDiabet și Ines Nerina.

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.