Prof. Dr. Cristian Guja, Institutul de Nutriție, Diabet și Boli Metabolice “Prof. Dr. N. Paulescu” București: “Toți membrii echipei interdisciplinare sunt importanți, dar evident rolul educatorului în diabet este esențial”.

Prof. Dr. Antoniu Petriș, Medic Primar Cardiolog, șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” din Iași: “Colaborarea echipelor interdisciplinare sunt ca o masă rotundă, unde trebuie să fie în sincron. Noi comunicăm, de cele mai multe ori în scris, prin recomandări scrise în foile de observație și mai puțin prin comunicare directă”.

Interviul a fost realizat de echipa RoDiabet și Ines Nerina în cadrul Interdiab martie 2020.

 

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.