Prevalența ridicată a diabetului va determina creșterea pieței globale a neuropatiei diabetice. Neuropatia diabetică se referă la deteriorarea nervilor care afectează persoanele cu diabet. Diferite tipuri de leziuni ale nervilor duc la diferite tipuri de simptome. Simptomele pot varia de la amorțeală și durere în picioare la probleme cu funcțiile zilnice ale organelor interne ale unui om, cum ar fi vezica urinară și inima.

Simptomele variază în funcție de tipul de neuropatie diabetică pe care o avem. La pacienții cu diabet zaharat, un nivel ridicat de glucoză din sânge, cunoscut și sub denumirea de zahăr din sânge, împreună cu un nivel ridicat de grăsimi din sânge poate deteriora nervii cu timpul.

Prevalența crescută a diabetului zaharat va stimula creșterea pieței neuropatiei diabetice pe parcursul perioadei de revizuire.

Johnson & Johnson Services, Inc., Glenmark Pharmaceuticals Ltd, Boehringer Ingelheim GmbH, GlaxoSmithKline plc, Arbor Pharmaceuticals, LLC și Lupin Limited sunt câțiva dintre jucătorii proeminenți profilați în raportul de pe piața globală a neuropatiei diabetice.

Un raport privind piața globală a neuropatiei diabetice, realizat de Transparency Market Research (TMR), prezice că este probabil ca piața să observe o rată de creștere de 5,4% CAGR în perioada de proiecție, din 2017 până în 2025. Acest raport cuprinzător privind piața globală a neuropatiei diabetice este Se estimează că va atinge o evaluare de piață de 5.718 miliarde USD până la sfârșitul perioadei de funcționare.

Detalii pe: https://menafn.com/1100793171/Diabetic-Neuropathy-Market-to-Set-New-Growth-Story-Pfizer-Inc-Johnson-Johnson-Boehringer-Ingelheim-GmbH