Al 8-lea Congres al Societății de Nutriție din România, va avea loc anul acesta la Iași, în perioada 15 -17 octombrie 2020.

Tema din acest an al Congresului Societății de Nutriție din România este „Nutriţia în prevenţia şi terapia bolilor cronice netransmisibile„ subiect extrem de actual. Eficiența intervențiilor nutriţionale este dependentă de cunoștințele și abilitățile celor care le practică. Justificarea recomandărilor dietetice se face pe rațiuni şi dovezi științifice, experiență și raționament clinic, trebuind să aducă un beneficiu în sănătate. Cadre didactice și specialiști în domeniul nutriției  vor împărtăși din experiența lor.

Participanții la al 8-lea Congres al Societății de Nutriție din România vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC, eliberat de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele se vor înmâna exclusiv titularilor de drept sâmbătă, 17 octombrie 2020, la secretariatul evenimentului. În cazul înscrierilor pe loc și/sau înscrierilor realizate greșit, certificatul de participare se va elibera în 3 săptămâni de la terminarea evenimentului.

Pentru detalii suplimentare, înregistrare și recomandări accesați site-ul Societateadenutritie.ro