Federația Internațională a Podiatrilor (FIP-IFP) anunță deschiderea înscrierilor pentru Congresul Mondial al Podiatriei, în perioada 14-16 noiembrie 2019, la Miami, în Statele Unite ale Americii.

Congresul Mondial al Podiatriei este cel mai important anual al Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP). Această manifestare științifică de amploare reunește podiatri de pe toate continentele și are ca obiectiv promovarea podiatriei, la nivel global. 

Pe parcursul celor trei zile, participanții vor lua parte la sesiuni științifice și dezbateri în domeniul podiatriei, workshop-uri interactive, precum și prezentări de caz. Lectori de prestigiu în domeniul podiatriei, specialiști în abordarea piciorului diabetic, vor oferi posibilitatea participanților să ia contact cu noutățile din domeniu și să schimbe bune practici, în beneficiul persoanelor aflate în îngrjire medicală.

Congresul Mondial de Podiatrie este conferința dedicată piciorului și a gleznei a Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP).
De la înființarea Congresului Mondial de Podiatrie din 1966, acest eveniment de clasă mondială reprezintă cea mai mare intalnire a podiatrilor la nivel internaționali, care se vor reuni cu alți colegi din peste 40 de țări. Manifestarea științifică conține prezentări orale și postere, ateliere interactive și o sală de expozanți cu peste 100 de companii care furnizeaza produse si servicii in domeniul podiatrie din întreaga lume.
Asociația de Podiatrie are un reprezentant invitat în cadrul Congresului, în persoana președintelui onorific, Dr. Norina Alinta Gâvan.

Mai multe detalii gasiti pe https://www.podiatrie.ro/