“Stilul de viață negativ nu este numai o vorbă, ci o realitate. Din păcate lipsa de timp, aglomerația din marile orașe ne impun un stil de viață, altul decât poate suntem conștienți că ar trebui să îl adoptăm. Trebuie să facem eforturi, să fim activi, să o alimentație sănătoasă, evitând alimentele procesate și care conțin multe calorii”, a declarat Dr. Doina Andrada Mihai, medic primar Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, în interviul acordat la INTERDIAB 2020  echipei RoDiabet și Ines Nerina.

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.