\”Primul lucru care ar putea să prevină hipoglicemia este ca pacientul să cunoască foarte bine ce inseamnă o hipoglicemie, să cunoască condițiile în care poate apărea și să își recunoască semnele și simptomele”, spune Dr. Anca Cerghizan, Secretarul General al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în interviul realizat de echipa RoDiabet și Ines Nerina cu ocazia Conferinței Interdiab.

 

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) organizează în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, este prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet transmite de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.