Cursul Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice – Ediția GALAȚI va avea loc în 28 septembrie 2019.

Manifestarea îşi propune să ofere medicilor informaţii de actualitate cu privire la prevenţia, depistarea precoce şi tratamentul diabetului şi al complicaţiilor bolilor metabolico-nutriţionale, având ca obiectiv sprijinirea educației medicale continue a medicilor implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet, pentru creșterea calității îngrijirii acestora.

Cursul se adresează medicilor din specialitățile: diabet, medicină de familie, cardiologie, medicină internă, nefrologie, oftalmologie, endocrinologie, neurologie, pediatrie, ortopedie, radiologie intervențională, psihiatrie, chirurgie, reabilitare medicală. Sunt vizați în special medici din județele: Galați, Tulcea, Brăila, Focșani, Vaslui, Buzău, Ialomița, Călărași și Constanța.

În cadrul manifestării, unii dintre cei mai importanți lectori din domeniul diabetologiei și din domeniile conexe vor fi prezenți cu teme de actualitate și prezentări de cazuri clinice din zona diabetului care vor fi comentate/discutate împreună cu participanții.

 

INFORMAȚII IMPORTANTE

În vederea validării înscrierii, înscrierea realizată online trebuie confirmată la standul de înregistrare din cadrul evenimentului.

ÎNREGISTRARE CURS: Sâmbătă, 28 septembrie 2019, între 08.00 – 09.00

IMPORTANT!
Pentru validarea participării și obținerea certificatelor de participare, ecusoanele de participare primite la înregistrare trebuie scanate atât la începutul cursului, cât și la finalul programului științific. Scanarea ecusoanelor se realizează la standul de înregistrare.

CERTIFICATELE DE PARTICIPARE vor fi eliberate online, în termen de cinci zile de la încheierea evenimentului și vor fi transmise la adresa de email furnizată la momentul înregistrării.

Certificatele de participare vor fi eliberate numai medicilor care au participat efectiv la conferință.

Mai multe detalii aici