Societatea de Neuropatie Diabetică vă invită la cea de-a VI-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, manifestare ce se va desfășura în perioada 18-20 octombrie 2018, la hotel Ramada Parc din București.

Sesiunile din cadrul Congresului se vor concentra pe problematica neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, pe importanța colaborării multidisciplinare în tratamentul acestor afecțiuni dar și asupra provocărilor clinice și a prezentării ultimilor noutăți din domeniu.

Personalități de renume ale lumii medicale internaționale dar și specialiști români vor fi speakeri în cadrul unor sesiuni științifice speciale, prezentări de caz și paneluri de discuții.

Cele trei zile de eveniment vor fi dedicate exclusiv profesioniștilor în neuropatie diabetică și picior diabetic, precum și medicilor din specialitățile diabet zaharat, neurologie, chirurgie, medicină internă, medicină de familie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, ortopedie, dermatologie, cardiologie.

Înscrierile se fac online, până la data de 15 octombrie 2018, completând formularul: www.neurodiab.org/ro/Conferinta_2018.aspx

Toate informațiile legate de eveniment, taxe și înscriere le gasiți pe site-ul Societății www.neurodiab.org/ro/Conferinta_2018.aspx

Coordonatorul științific al evenimentului este Prof. dr. Gabriela Radulian.