La editia de anul acesta ce va avea loc in perioada 07-09 noiembrie, vor participat medici specialiști și medici rezidenți din întreaga țară, din cadrul mai multor specialități medicale: diabet, nutriție si boli metabolice, endocrinologie, interne, gastro-enterologie, etc. Li s-au alăturat asistenți medicali – educatori în diabet, podiatrii, persoane cu diabet, psihologi, nutriționiști.

Perioada de desfășurare: 7-10 noiembrie 2018
Locaţie: Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca
Termen limită pentru înscrirea online: 15 octombrie 2018*
* Participanții care se înscriu pe loc (după 15 octombrie 2018) vor primi materialele aferente Congresului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.

Studenții la medicină beneficiază de participare gratuită (în limita locurilor disponibile). Pentru a beneficia de această gratuitate, este obligatorie prezentarea carnetului de student la înregistrare.

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Membrii AREM e-Learning beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de participare (reducerea se va calcula după introducerea CNP-ului şi va fi aplicată la factura proformă).

Materiale/Certificatul de participare
În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.
Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

Înscrierile pe loc
Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.
Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul
Ecusonul se primește personal de către fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.
Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

Opțiunea de cazare
Până la data de 01.10.2018, participanții au posibilitatea de a opta pentru pachetele de cazare oferite la formularul de înregistrare. Tarifele sunt exprimate pentru pachet de 3 nopți (7-10.11.2018) – loc în cameră dublă twin. Repartizarea pe camere se va face în mod aleator – cu eventuale modificări la recepție.