Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice “Dr. N.C. Paulescu” Bucureşti, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti şi Societatea Română de Cardiologie organizeaza Conferinţa InterDiab 2020: Diabetul zaharat în medicina internă

Conferinţa InterDiab 2020 va aduce împreună peste 400 de medici, precum şi renumiţi lideri în domeniu (profesori, lideri medicali, preşedinţi de societăţi medicale) din: România, Cehia, Croaţia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Polonia, Serbia, SUA şi Ungaria.

Sesiuni interactive, cursuri de pregătire în domeniu, dar şi training în medical writing, vor fi noutăţile ediţiei InterDiab 2020, la care vă invităm cu drag să participaţi.

De asemenea, va invităm să submiteţi articolele dumneavoastră de cercetare ştiinţifică, ce vor fi publicate în Proceedings-ul Conferinţei, indexat Web of Science. Cele mai valoroase cercetări ştiinţifice vor fi premiate. În curând vă vom trimite un newsletter cu mai multe detalii.

TAXE DE PARTICIPARE
Până la 15 ianuarie 2020 (inclusiv)
– Medici primari/specialişti diabetologi: 300 lei
– Medici primari/specialişti de alte specialităţi: 400 lei
– Medici rezidenţi (toate specialităţile): 200 lei
– Medici pensionari şi studenţi: fără taxă

Din 16 ianuarie 2020
– Medici primari/specialişti diabetologi: 400 lei
– Medici primari/specialişti de alte specialităţi: 500 lei
– Medici rezidenţi (toate specialităţile): 300 lei
– Medici pensionari şi studenţi: fără taxă

Taxa de participare pentru medici include: ecuson şi mapă de Conferinţă, acces la lucrările ştiinţifice, certificat de participare, acces la pauzele de cafea şi de prânz din timpul Conferinţei.

Niciuna dintre taxele de participare NU include cazare sau supliment de cazare.

Studenţii şi medicii pensionari, întrucât sunt scutiţi de plata taxei de participare la Conferinţă, sunt rugaţi ca la dovada plăţii să încarce o poză cu carnetul de student vizat pe anul universitar în curs, respectiv o poză cu ultimul cupon de pensie pentru medicii pensionari.

Taxa de participare se achită în lei, astfel: online (butonul PLATESTE ONLINE mai jos), prin virament virament bancar sau prin depunere de numerar, în contul RO73INGB0000999904178066, deschis la ING Bank, Titular cont: ASOCIAŢIA pentru STUDII RENO-METABOLICE şi NUTRIŢIONALE, CIF: 32823544, cu menţiunea „Taxă Conferința InterDiab 2020 (şi nume medic)”.

După achitarea taxei de participare vă rugăm să vă înregistrați online, completând formularul și atașând dovada plății!
https://www.interdiab.ro/registration/

Conferinţa InterDiab este creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă aşteptăm cu drag!

Cu prietenie,

Prof. Dr. Cristian Serafinceanu
Preşedintele Comitetului de Organizare INTERDIAB 2020
Preşedinte, Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale