“Afecțiunile organelor pe care noi, medicii gastroenterologi, le tratăm, vor apărea și la pacienții diabetici. Atunci când ai un pacient cu diabet șansele ca lucrurile să meargă bine sunt, din pacăte, mai mici ca la pacienții care nu au diabet. Prin urmare, trebuie să fim de două ori mai atenți cu pacienții diabetici pentru a obține rezultate pozitive în timpul tratamentului”, a declarat Conf. Dr. Mircea Manuc, specialist gastroenterolog la Institutul Clinic Fundeni, prezent la Conferința INTERDIAB 2020.

 

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.