“Pentru a preveni diabetul de tip 2, noi adulții, trebuie să ne reactivăm, deoarece nu suntem suficient de mobili și din păcate ne-am sedentarizat mai mult decât în tinerețe. Trebuie să ne îmbunătățim alegerile alimentare și să revenim la alimente naturale și cât mai puțin calorice”, a spus Conf. Univ. Dr. Cristina Mihaela Lăcătușu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în interviul realizat în cadrul conferinței InterDIAB 2020 de echipa RoDiabet și Ines Nerina.

 

 

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale (ASRMN) a organizat în perioada 5-7 martie 2020 cea de-a șasea ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale, la Hotel Crowne Plaza din București.

În calitate de partener media al acestui eveniment, portalul Rodiabet.ro, editat de Oameni și Companii, a fost prezent cu un stand propriu la conferința INTERDIAB, urmărind deschiderea de noi punți de comunicare cu medicii specialiști diabelogi din țară și de peste hotare.

Împreună cu Ines Nerina, unul dintre cei mai de succes vloggeri de sănătate din România, Rodiabet a transmis de la INTERDIAB interviuri video în exclusivitate cu speakerii conferinței.

Pentru a fi mereu conectați cu noutățile din domeniul diabetologiei, abonați-vă la Newsletterul săptămânal al platformei RODIABET și urmăriți pagina de Facebook Rodiabet.