Campania Națională „Controlează-ți Diabetul” este un răspuns necesar și firesc la provocările generate de către diabetul zaharat, consolidat de la an la an, ediție după ediție, prin care SRDNBM propune o abordare comprehensivă a luptei împotriva acestei afecțiuni.

Manifestările organizate în cadrul Campaniei Naționale „Controlează-ţi Diabetul au ca principal scop informarea şi educarea cu privire la importanţa prevenţiei diabetului şi cunoaşterea factorilor de risc care determină apariţia bolii, precum și îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu diabet.

Ediția 2020 a Campaniei va include o serie de manifestări dedicate medicilor implicați în managementul diabetului zaharat, studenților la medicină, cu implicarea autorităților locale și a mass-media.

ACTIVITĂȚI – Ediția TIMIȘOARA 2020:

  • SIMPOZION ȘTIINȚIFIC NAȚIONAL

  • ACTIVITĂȚI DE INFORMARE DEDICATE STUDENȚILOR LA MEDICINĂ

  • CONFERINȚĂ DE PRESĂ

SIMPOZION ȘTIINȚIFIC NAȚIONAL – 14 noiembrie 2020

Manifestarea este dedicată medicilor implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet, în particular din specialitatea de diabet, nutriție și boli metabolice, dar și celor din specialități conexe: cardiologie, medicină internă, nefrologie, oftalmologie, endocrinologie, neurologie, pediatrie, ortopedie, radiologie intervențională, psihiatrie, chirurgie, reabilitare medicală, medicină de familie.

Detalii gasiti pe https://societate-diabet.ro/