Datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm, cauzat de pandemia de noul coronavirus (COVID-19), cel de-al 4-lea Congres Național de Podiatrie, stabilit inițiat pentru perioada 17-20 iunie 2020, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca, va fi amânat pentru anul 2021.

În consecință, a patra ediție a Congresului Național de Podiatrie este reprogramată pentru perioada 8-11 iunie 2021, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Manifestarea va avea aceeași structură, și anume o zi dedicată podiatriei, o zi dedicată piciorului diabetic și o altă zi dedicată neuropatiei diabetice.

Din punct de vedere al taxelor de participare, contractelor de prestări servicii/sponsorizare, cât și cazările participanților, toate aceste detalii vor rămâne neschimbate.

Astfel, contractele de prestări servicii/sponsorizare încheiate până în acest moment rămân în derulare cu modificarea perioadei contractuale în conformitate cu noua dată care este menționată mai sus. Mai mult, cazările deja rezervate vor fi menținute, în aceleași condiții agreate, pentru perioada aferentă noii perioade de desfășurare a acestei manifestări științifice.

Pentru mai multe amănunte, accesați portalul Podiatrie.ro