Miercuri, 07.04.2021 de la ora 11:00, se va desfășura a cincea întâlnire Școala inimii, un proiect Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio și Dr. Heart.

Dr. Ștefan Busnatu a invitat la cea de-a cincea sesiune Zoom ce se va transmite live pe pagina sa de Facebook, pe Dr. Radu Brezeanu.

Dr. Radu Brezeanu este medic specialist cardiolog în cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” și va vorbi pacienților despre durerea de inimă și infarctul miocardic.

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei, respectiv Durerea de inimă și infarctul miocardic, iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri.

De asemenea, urmărirea evenimentului online va fi gratuită pe Facebook, iar pentru a avea posibilitatea de a comunica direct în aplicația Zoom în care se va desfășura sesiunea medical-educativă, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.